kitapfuarKadın Yazarlar Derneği bu yıl da TÜYAP İzmir Kitap Fuarı’nda yerini alıyor. Bu yıl 22. düzenlenen İzmir Kitap Fuarı’nda 3 nolu Hol’de 408/G Standı’nda KYD kitapları, F Dergi’nin tüm sayıları ve derneğimiz üyesi kadın yazarların öykü ve romanlarıyla İzmirlilerle buluşuyoruz.
F DERGİ 5 YAŞINDA ETKİNLİĞİ
İzmir Kitap Fuarı’na bu yıl bir etkinlik ile de katılıyoruz. 26 Nisan Çarşamba günü saat 16.30-17.30 arası II Nolu Konferans Salonu’nda gerçekleşecek etkinliğin konusu: F Dergi 5 yaşında. Geçtiğimiz 8 Mart’ta yayımladığımız 8 Mart’ta Grevdeyiz temalı 14. sayımızla 5 yılı geride bıraktık. Söyleşide dergiciliğin tarihine kısa bir göz atışın ardından, Belleğimizdeki kadınlardan bir kesiti ve F Dergi’nin kuruluş aşaması ile dosya konularını okurlarımızla paylaşacağız. Söyleşinin konuşmacıları Sevim Korkmaz Dinç, Hülya Soyşekerci ve Sevgi Çifter.