Ayşe Sarısayın söyleşisi

Kadın Yazarlar Derneği’nin etkinlikleri Çevirmen-Yazar Ayşe Sarısay'ın söyleşisi ile devam etti.
Çok Şey Yarım Hala, Denizler Dört Duvar, Yorgun Anılar Zamanı, Karakalem Resimler, Erdal Öz: Unutulmaz Bir Atlı Beşiktaş-Yollar ve Anılar Boyunca, Kedimin Adı Çamur ve Ansızın Günbatımını’nı yazan, Yalnızlık Bir Yağmura Benzer, Serin Mavi Behçet Necatigil’den Eşine Mektuplar ile son olarak Erdal Öz: Yarın Nasıl Bir Gün Olacaksın-Günlükler’i yayına hazırlayan, birçok eseri Türkçeye kazandıran Ayşe Sarısayın’ı Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde ağırladık.

Yazma serüveninin nasıl başladığını, nasıl sürdüğünü, babası Behçet Necatigil’in evlerini ve yazın hayatındaki birçok anısını okurlarıyla paylaştı. Ayşe Sarısayın Kadın Yazarlar Derneği’nin etkinlikleri Yazar Ahmet Büke ile devam edecek.