kamile-yilmaz-10-ekim

Kamile Yılmaz'ın 10 Ekim katliamını anlatan yeni kitabı: Kara Duman
"Barış" isteğiyle yola çıkan binler, Ankara'da  sesleri duyurmak için bir miting yapacaklardı. Ancak tarihin en büyük katliamlarından biri yaşandı. "10 Ekim 2015 Ankara Katliamı" diyerek tarihe geçti. Elimizdeki kitap Kamile Yılmaz'ın kaleminden "Kara Duman" adıyla Antalya EĞİTİM-SEN tarafından yayımlandı.

Kitapta adı geçen yazarlar ve tanıklar:
Leyla- Hasan Kıyafet. Şükrü Erbaş. Salih Mercanoğlu. Sevim Korkmaz Dinç. Nusret Gürgöz. Fevzi Ceylan. Nurettin Sönmez. Kadir Öztürk. Sakine Esen Yılmaz. Emine Karakurt. Zehra Tuncel Çetinkaya. Deniz Demirhan. Ramazan Özkan. Seyfi Turan. Erdoğan Tetik. Hasan Kollez. M.Temim Abay. Ahmet Kazancıoğlu. Yüksel Çağlar. İdris Emektar. Ömer Öztürk. Nursen Öztürk. Şevket Altun. Erdoğan İster. Özlem Yavuz. Hatice Demir Aksoy, Barış Aksoy, Ali Erman, İsmet Papila, Safiye Papila, Ahmet Tozluyurt, Ömer Aydın, Şükrü Çakır, Hüseyin Karabulut, Emine Narkaya, Özlem Nafiye Dönmez, Kemal Çetin, Zeki Alanç, Ahmet Gülden, Hüseyin Kabaklı, Recep Ünveren, Nimet Kırbıyık, Hasan Kırbıyık, Ayten Ceylan, Mehmet Fatih Yetkin, Haki Tercanlı, Aliye Tipici,